lördag 13 augusti 2011

Ferry food och trädgårdsliv


Åh, vad skönt med ledig lördag efter två arbetsdagar! Så skulle det alltid vara. Har suttit ute i solen och läst i boken Ferry food. Den handlar om Björn Ferrys väg till OS-guld i skidskytte år 2010.

Förstås var det många goda saker som spelade in att han vann just den dagen det gällde, men det intressanta är att han lade om sin kost sju månader innan loppet. Den mycket omtalade LCHF-metoden var någonting som han trodde på både för att äta sig stark och frisk och för att gå ner i vikt. Boken innehåller en del recept och förslag på enkla, goda, sunda måltider. De flesta är baserade på ägg, ost och grädde och givetvis mycket grönsaker.

Träningen idag blev en avslappnad cykeltur via åar och havsvatten. Hårda löpintervallträningar både onsdag och torsdag är genomförda och då jag dessutom har satt igång att jobba kändes det som att jag behövde återhämtning ett par dagar.

En liten titt i trädgården har det också blivit. Där behövs det alltid plockas, klippas och fixas. Mycket har blommat över nu, men det finns massor av liv när man tittar närmare.

















1 kommentar:

Brita sa...

fina foton!!